Ville on yrittäjä koko sydämestään. Kyky ymmärtää eri yritysten liiketoimintaa ja nähdä asiat asiakkaiden näkökulmasta ovat tehneet hänestä menestyneen markkinointialan yrittäjän, jonka rautainen ammattitaito on auttanut Menestystarinoiden asiakkaita jo vuodesta 2006. Hän tietää, mistä yritysten raha tulee, ja pystyy näkemään, onko ostaminen tehty helpoksi.

Ville on periksiantamaton, ja tekee kaikkensa asetettujen tavoitteiden saavuttamiseksi. Lisäksi monet kiittelevät häntä hänen vilpittömyydestään. Hän on tiimipelaaja, joka sitoutuu yrityksensä toimintaan päivittäin yhdessä työntekijöidensä kanssa. Muissa ihmisissä hän arvostaa halukkuutta oppia ja saada asioita aikaan.

Villen rooli yrityksen johdossa on monipuolinen: tehtävään kuuluu kaikki mahdollinen henkilöstöhallinnosta taloushallintoon, sekä paljon kehitystyötä. Kaikista eniten hänen aikansa kuitenkin kuluu asiakkaiden hankinnassa sekä nykyisten asiakkaiden projekteissa. Kuluneen viidentoista vuoden aikana hän onkin onnistunut kasvattamaan yrityksensä asiakasmäärää merkittävästi, ja samalla työntekijöiden tiimi on kasvanut.

Ennen Menestystarinoita Ville opiskeli hakumarkkinointia ja pyöritti omaa verkkokauppaa. Kauppa menestyi hyvin hakukonemarkkinoinnin avulla. Verkkokauppa opetti Villelle verkkosivujen kehittämisestä ja hakukoneoptimoinnista. Markkinointialalle Ville päätyi sattumalta. Hän tarttui tilaisuuteen ennakkoluulottomasti, ja kehottaa myös muita tekemään samoin.