Tärkein digimarkkinoinnin kumppanisi

Yritys

Menestystarinat on sähköisen markkinoinnin asiantuntijayritys. Tehtävämme on auttaa asiakkaitamme tekemään parempaa liiketoimintaa verkossa. Toimenpiteemme perustuvat tutkittuun tietoon verkon käyttämisestä sekä asiakaskohtaisesti todennettuun statistiikkaan.

Olemme media- ja ohjelmistoriippumaton yritys. Tämän vuoksi toimenpiteemme, suosituksemme ja analyysimme tähtäävät asiakkaamme liiketoiminnan tavoitteiden saavuttamiseen medioista tai ohjelmistoista riippumatta. Arvojamme ovat avoimuus, rohkeus ja empaattisuus. Avoimuus tarkoittaa meille työmme läpinäkyvyyttä kaikissa vaiheissa. Rohkeuden vuoksi uskallamme ottaa harkittuja riskejä, koska vain siten voimme luoda uutta. Empaattisuuden ansiosta kanssamme on turvallista keskustella vaikeistakin asioista.

Meidät valitaan markkinointikumppaniksi, kun markkinointi halutaan selkeyttää mitattaviksi ja tuloksellisiksi suunnitelmiksi ja toimenpiteiksi.

Olemme toimineet sähköisen markkinoinnin suunnittelijana ja toteuttajana vuodesta 2006 alkaen. Todennäköistä on, että autamme, tai olemme auttaneet jotakin yritystä menestymään juuri sinunkin toimialallasi. Meille on kertynyt osaamista ja tietoa seikoista, jotka voisivat auttaa sinunkin yritystä menestymään. Kerro meille tavoitteesi, niin esittelemme ratkaisun.

Empaattisuus

Olemme ylpeitä lämminhenkisestä työyhteisöstämme, joka mahdollistaa yksilöllisen kasvun. Annamme jokaisen tulla nähdyksi ja kuulluksi. Annamme suuren arvon työntekijöittemme vahvuuksille.

Rohkeus

Turvallinen työyhteisömme rohkaisee kokeilemaan uutta ja kyseenalaistamaan totutun. Uskallamme ottaa riskejä mutta harkittuja sellaisia. Olemme valmiita tunnustamaan virheemme ja myös oppimaan niistä.

Omanarvontunto

Tunnemme arvomme asiantuntijoina ja yrityksenä. Emme laske itsellemme asettamiamme vaatimuksia minkään tai kenenkään vuoksi.

A quote from a company employee

Asiakkaamme kertovat

“Olette aina toimittaneet sen minkä olette luvanneet. Markkinointinne todella toimii!”
JP Maakannas, Roudaamo Oy
“Autoitte meitä ymmärtänään omasta liiketoiminnastamme uusia asioita. Työ on johtanut parempaan asiakas- ja henkilöstötyytyväisyyteen.”
Mikko Helminen, Coresbond Oy
“Menestystarinat on luotettava ja ripeäliikkeinen kumppani, ja suosittelen heitä mielelläni muillekin!”
Petrik Eklund, Spraytec Oy

Viritetään firmasi markkinointi kuntoon.

Selvitetään, mitkä pullonkaulat kannattaa korjata ensin.